DA
Tilbage

Vi giver nyt liv til brugt IT

Vi giver nyt liv til brugt IT

I stedet for at skrotte jeres brugte IT-udstyr kan din virksomhed tjene penge med tanke på miljø og bæredygtighed.

1. Kontakt Cirkulær IT.
Vi kan give et tilbud på, hvad jeres udstyr er værd i dag. Det er helt uforpligtende og gratis.

2. Pakning og afhentning.
Vil I have arrangeret afhentning af jeres udstyr, kan dette nemt og hurtigt aftales med os. Vi fremsender egnet emballage eller bur til pakningen af udstyret, så det på en nem og forsvarlig måde kan transporteres til os.

3. Modtagelse, sortering og kategorisering.
Jeres udstyr bliver modtaget på vores sikrede lager. Herefter bliver alt udstyr sorteret, registreret og databærende enheder bliver tildelt et særligt UID nr., der er tilkoblet enhedens serienummer.

4. Sletning.
Indenfor 48 timer fra modtagelse af jeres udstyr hos os, starter datasletningen af alle databærende enheder. Datasletningen bliver foretaget med et internationalt anerkendt sletningssoftware og efter klare retningslinjer.

5. Slutopgørelse.
Efter datasletningen af alle enheder udfærdiger vi en samlet slutopgørelse med et dertilhørende slettecertifikat. Slutopgørelsen indeholder alle detaljer omkring enhedens funktionalitet, specifikationer, stand og værdi.

6. Enheden får nyt liv.
Cirkulær IT er win-win – også for miljøet.

Ansvarlig Cirkulær IT

Ét af de verdensmål vi i ed har fokus på, er verdensmål nr. 12, der handler om ansvarligt forbrug og produktion. For at opnå dette har vi investeret i og arbejdet benhårdt på at etablere vores Cirkulær IT koncept, som en del af den fremtidige strategi om et mere bæredygtigt fokus.

 

92% af det udstyr vi modtager bliver gensolgt og får nyt liv, og 8% bliver skrottet på en ansvarlig og miljøvenlig måde ved hjælp af Stena Recycling.

 

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter og services?

Ring til os: 32 67 94 94
Skriv til os: circularit@ed.dk